NEGORO OPO IKI?


Negoro opo iki?

Suwi-suwi kok ora duwe aji

Korupsi nang endi-endi

Sing ngawasi dibredeli

Negoro opo iki?

Ben ndelok tipi isine banci

Lanang siji ngentek-ngenteki

Wadon wira-wiri ora gawe klambi

Negoro opo iki?

Jare panggone aspirasi

Wakile uwong-uwong sing ngipi ae ora wani

Jebule maling ngaku kyai

Negoro opo iki?

Sing cilik tambah dikebiri

Sing gedhi diunggah-unggahi

Wani jenggong wedi rai

Negoro opo iki?

Kate sekolah ae kudu adol suwal sing gari siji

Pingin mangan beras ngenteni telung sasi

Oleh dum-duman tibake sik dipalaki

Negoro opo iki?

Banyu diracuni

Alas digunduli

Sing mbaurekso dikipasi gambar I Gusti Ngurah Rai

Negoro opo iki?

Suwi-suwi kok soyo nggilani

Nyelot dipikiri sansoyo ra ngerti

Revolusi saiki utowo mati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s